Hírek

Mi is az az Infravörös bevonatkészítés?

Az infravörös bevonatkészítés, más néven GML bevonat (Graded Multilayer) egy speciális eljárás, amelyet különféle iparágakban alkalmaznak a felületek védelmére és javítására. Az infravörös bevonatkészítés egy olyan technológia, amelyet többek között az autóiparban, az elektronikai gyártásban és az energetikai szektorban használnak.

Az infravörös bevonatkészítés lényege, hogy egy speciális bevonatot alkalmaznak egy felületre, amelynek optikai tulajdonságai a fény és hő sugárzásának kiválóan ellenállnak. A GML bevonatok általában többrétegű szerkezettel rendelkeznek, amelyek különböző anyagokból állnak, és speciális módszerekkel vannak elrendezve és kezelve.

Az infravörös bevonatkészítés előnyei közé tartozik az alábbiak egyike vagy többike:

1. **Hővédelem:** Az infravörös bevonatok képesek elnyelni vagy visszaveri a hőt, így csökkentve a felület hőmérsékletét. Ez különösen fontos az autóiparban, ahol az infravörös bevonatok segíthetik a járművek belső hőmérsékletének csökkentését, ezáltal javítva a komfortot és csökkentve az energiafogyasztást a klímaberendezések használatával.

2. **Korrozzióvédelem:** Az infravörös bevonatkészítés segíthet megvédeni a fémet és más felületeket a korróziótól. A bevonatok rétegei különféle kémiai és mechanikai hatásoknak ellenállva biztosítják a hosszú távú védelmet a rozsdásodás ellen.

3. **Optikai tulajdonságok:** Az infravörös bevonatok lehetővé teszik az anyagok optikai tulajdonságainak finomhangolását, például az átláthatóság növelésével vagy csökkentésével, illetve a fény visszaverésének vagy elnyelésének módosításával.

4. **Környezetbarát:** Az infravörös bevonatkészítés általában környezetbarát folyamat, amely minimális vagy egyáltalán nincs káros anyagok kibocsátásával jár.

Az infravörös bevonatkészítés egy sokoldalú technológia, amely számos iparágban hasznos lehet. Legyen szó autóiparról, elektronikai gyártásról vagy éppen építőiparról, az infravörös bevonatkészítés lehetőséget kínál a felületek védelmére és javítására, valamint az anyagok optikai tulajdonságainak finomhangolására. Ez a technológia folyamatos fejlődés alatt áll, így a jövőben még szélesebb körben alkalmazhatóvá válhat.

Hírek

Új Üzemcsarnokunk Ünnepélyes Átadása: Egy Mérföldkő a JÁSZ-TOOL TEAM Kft. Történetében

A JÁSZ-TOOL TEAM Kft. büszkén ünnepelte legújabb lépését az állandó fejlődés és innováció útján. Az új üzemcsarnok átadása nem csupán egy épület megnyitása volt, hanem egy hosszú és kitartó munka eredménye, amely a vállalatunk életében hatalmas előrelépést jelent.Az ünnepélyes eseményen elhangzottak tükrözték vállalatunk elkötelezettségét a technológiafejlesztés és a minőségi szolgáltatások iránt.
Az átadás ünnepségén megosztották velünk, hogy a JÁSZ-TOOL TEAM Kft. nem csupán egy új üzemcsarnokot adott át, hanem egy komplex technológiafejlesztési projekt megvalósításának eredményét is ünnepelhettük,amely lehetővé tette számunkra az eszközbeszerzést, infrastrukturális beruházást, megújuló energia alkalmazását és üzleti felhő szolgáltatások bevezetését.
A vállalatunkról készült riportot megtekinthetik ide kattintva.
Üdvözlettel,
Hírek

Haas UMC-500SS érkezése

Haas UMC-500SS Érkezése: A Hatékonyság Új Szintje
Örömmel jelentjük, hogy 2024. február 5-én, hétfőn, egy új, lenyűgöző gép érkezett a vállalatunkhoz. Ez a gép nem más, mint a Haas UMC-500SS, amely új dimenziókat nyit meg a gyártási folyamatok terén.
A Haas UMC-500SS egy olyan CNC megmunkáló központ, amely a technológiai fejlődés csúcsát képviseli. Ez a gép nem csupán egy eszköz a munkadarabok megmunkálására; sokkal inkább egy álomgyár, amely lehetővé teszi számunkra, hogy új szintre emeljük termelékenységünket és minőségünket.
Most pedig vessünk egy pillantást a Haas UMC-500SS főbb paramétereire és tulajdonságaira:
Kivételes Precizitás és Sebesség: A Haas UMC-500SS magas precizitással és sebességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi számunkra, hogy a legösszetettebb geometriákat is pontosan és gyorsan megmunkáljuk.
Ötfősúlyos Megmunkálás: A gép ötfősúlyos megmunkálást tesz lehetővé, ami azt jelenti, hogy egyszerre több oldalról is képes megmunkálni egy munkadarabot. Ez jelentősen csökkenti a gyártási időt és növeli a hatékonyságot.
Magas Hatékonyság: A Haas UMC-500SS kiváló hatékonysággal dolgozik, minimalizálva a szüneteket és maximálisan kihasználva a gyártási kapacitást.
Robosztus Konstrukció: A gép masszív és robusztus konstrukcióval rendelkezik, ami stabilitást és megbízhatóságot biztosít még a legnehezebb feladatok során is.
A Haas UMC-500SS gép érkezése új lehetőségeket teremt a vállalatunk számára. Lehetővé teszi számunkra, hogy még pontosabban és gyorsabban állítsuk elő termékeinket, ami növeli versenyképességünket a piacon.
Összességében nagy izgalommal várjuk, hogy a Haas UMC-500SS gép teljes potenciálját kihasználhassuk, és továbbfejlesszük vállalatunk gyártási folyamatait.
Üdvözlettel,
hu_HUMagyar